top of page
  • Foto van schrijverLC Construct

Denk op tijd aan terrasrenovatie of balkonrenovatie om grote schade te voorkomen

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2023

Hoe geraakt mijn terras of balkon beschadigd?

Uw terras of balkon wordt vaak niet alleen langdurig zwaar belast door tuinmeubelen, zware bloembakken, … door de jaren heen krijgt het ook hard te verduren door weer en wind. Bovendien krijgt een slecht geplaatst terras of balkon vroeg of laat te kampen met waterinfiltratie.


Opgepast voor waterinfiltratie op terras of balkon

Zonder snel ingrijpen laat insijpelend water onherroepelijk sporen na: door vriestemperaturen tijdens de winter zetten tegels uit en springen voegen kapot. Door waterinfiltratie sluimert gevaar voor nog grotere problemen, zoals betonrot en andere betonschade.


Hoe betonschade voorkomen?

Uw terras of balkon regelmatig onderhouden en opkuisen is een must voor een lange levensduur. Merkt u scheuren of barsten, plassen regenwater op balkon of terras of andere problemen op? Schiet dan in actie voor er ergere problemen opduiken: bel een professional om uw terras of balkon te renoveren.


Een balkon of terras waterdicht maken: zo doen we dat

L.C. Construct is de specialist in balkonrenovaties en terrasrenovaties. Onze missie: een terras of balkon dat terug perfect waterdicht is. Het geheim van een duurzaam waterdicht balkon of terras? Een vakkundige plaatsing van:

- een polyurethaan coating: Deze liquide coating laat zich makkelijk spreiden in de kleinste hoekjes en kanten, waardoor we alles perfect waterdicht kunnen afwerken. Dit resultaat is veel moeilijker te bekomen met klassieke roofing.

- kwartskorreltapijt: een naadloos systeem, met minder kans op gebarsten voegen of tegels. Met kwartskorreltapijt bekomen we een sterk, slijt- en kleurvast, kras- en waterbestendig eindresultaat.


Laat een waterdichte terrasrenovatie of balkonrenovatie over aan een vakman

Het waterdicht maken van een terras of balkon is werk voor specialisten. L.C. Construct heeft de nodige opleiding gevolgd om deze werken uit te voeren als een professional. De producten die we gebruiken zijn bestemd voor bedrijven die perfect weten hoe en met welke producten ze moeten werken, voorzien van de vereiste attesten.


Dit is een voorbeeld van een slecht onderhouden balkon met schade in een vergevorderd stadium. Het balkon is volledig hersteld en afgewerkt met een kwartskorreltapijt.


Tijd voor een duurzame terrasrenovatie of balkonrenovatie? Contacteer L.C. Construct meteen voor meer informatie!

274 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page