• Pagina Gevelrenovatie

Uw expert voor gevelrenovaties en gevelreiniging

L.C. Construct reinigt en beschermt uw gevel

Niet alleen uw terras kan schade oplopen: ook uw gevel krijgt heel wat te verduren. Regen, sneeuw, hagel en zelfs uitlaatgassen kunnen uw gevel aantasten.

Een goede gevelbescherming tegen onder andere vocht en verwering is dus noodzakelijk. Bij L.C. Construct uit Wuustwezel bij Brasschaat (Antwerpen) kunt u terecht voor kwaliteitsvolle gevelreiniging en gevelrenovaties. Wij bieden duurzame oplossingen aan om uw gevel te beschermen en waterdicht te maken.

Zo doen wij aan hydrofoberen. Dit is een middel om uw gevels, al dan niet na het reinigen, waterdicht te maken. Zo blijven uw stenen en betonnen muren in betere conditie want water en vuil kan niet in de ondergrond binnendringen. Ook terrasrenovaties en betonherstellingen voeren wij uit.

IBIX systeem

Wij kunnen elke ondergrond reinigen ook de heel kwetsbare doordat wij werken met het IBIX systeem. Dit is een straalsysteem dat bestaat uit een dosering van drie componenten: lucht, water en een straalmedium afgesteld op de ondergrond. Wij kunnen het systeem heel nauwkeurig instellen waardoor wij elke ondergrond kunnen reinigen en dit heel snel. Ook voor moeilijk bereikbare plaatsen is het IBIX systeem de oplossing.

Wij reinigen ook met water onder hoge druk. Dit om oppervlakkig vuil te verwijderen, voorbereiding van schilderwerken of voor het aanbrengen van nieuwe voegen. Hierdoor worden alle losse deeltjes, mos en algen verwijderd.

Wij zijn actief in heel Antwerpen o.a. regio Brasschaat, Hoevenen, Kapellen, Deurne, Merksem, Edegem. Hebt u vragen of wenst u verdere info over onze gevelwerken en gevelrenovaties? Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak!

CONTACTEER ONS NU

Gevelwerken en gevelrenovatie zowel voor particulieren als bedrijven. Hoofdzakelijk actief in de provincie Antwerpen.

Bijvoorbeeld Brasschaat, Ekeren, Kapellen, Hoevenen, Merksem, Deurne, Edegem, etc.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak. 03 327 99 05

BETONHERSTELLINGEN TERRASRENOVATIE GEVELRENOVATIE RENOVATIEWERKEN

Realisaties gevelreiniging en gevelrenovatie

L.C. Construct

L.C. Construct uit Antwerpen (Wuustwezel): uw partner voor gevelrenovatie en gevelreiniging