top of page
Herstellen terrassen antwerpen

RENOVEREN, HERSTELLEN EN AFWERKEN VAN BALKONS EN TERRASSEN

TERRASRENOVATIE

Maak uw terras weer zo goed als nieuw met L.C. Construct!

Had u een mooi terras aangelegd, maar door de jaren heen scheuren zien opduiken? Niet verwonderlijk. Uw terras krijgt veel te verduren en wanneer uw terras niet perfect gelegd is, kunt u daar met de jaren de gevolgen van zien.

Een niet correct geplaatst terras krijgt te maken met waterinfiltratie. Dat indringen van water kan grote gevolgen hebben. Het ingesijpelde water kan in de winter namelijk bevriezen, waardoor uw tegels kunnen uitzetten. Hierdoor kan vervolgens betonschade optreden.

Om uw terras weer zijn oude glorie te geven, schakelt u het beste L.C. Construct in, specialist in terras-en balkonrenovatie. Wij herstellen de waterdichting van balkons en terrassen, verzorgen de uitbraak van de bestaande vloeren, plaatsen een nieuwe hellingschape en doen betonherstellingen.

Na het aanbrengen van een nieuwe waterdichting, een polyurethaan coating, werken wij uw terras af met een kleurrijk kwartskorreltapijt of terrastegels.

Ook voor het vernieuwen van oude balustrades kan u bij ons terecht.

Actief in heel regio Antwerpen

Meer dan 20 jaar ervaring

Garantie op de uitgevoerde werken

Vrijblijvende prijsofferte

Gevestigde waarde in ons vakgebied

L.C. Construct met meer dan 20 jaar ervaring is hoofdzakelijk actief in de regio Antwerpen, onder andere in Brasschaat, Schoten, Schilde, Ekeren, Kapellen, Hoevenen, Stabroek, Kalmthout, Essen, Brecht, Merksem, Deurne, Borsbeek, Wommelgem, Ranst, Mortsel, Hove, Boechout, Edegem…

Lees hier voor meer informatie over betonherstellinggevelrenovatie en schilderwerken.

CONTACTEER ONS VANDAAG VOOR UW BALKONRENOVATIE IN ANTWERPEN!

bottom of page