• Pagina Terrasrenovatie

Renoveren, herstellen en afwerken van terrassen

Maak uw terras weer zo goed als nieuw met L.C. Construct!

Had u een mooi terras aangelegd, maar door de jaren heen scheuren zien opduiken? Niet verwonderlijk. Uw terras krijgt veel te verduren en wanneer uw terras niet perfect gelegd is, kunt u daar met de jaren de gevolgen van zien.

Een niet correct geplaatst terras krijgt te maken met waterinfiltratie. Dat indringen van water kan grote gevolgen hebben. Het ingesijpelde water kan in de winter namelijk bevriezen, waardoor uw tegels kunnen uitzetten. Hierdoor kan vervolgens betonschade optreden.

Om uw terras weer zijn oude glorie te geven, schakelt u het beste L.C. Construct in, specialist in terrasrenovatie. Wij herstellen de waterdichting van terrassen, verzorgen de uitbraak van terrassen en doen betonherstellingen. Ook voor de renovatie van de bestaande bekleding kunt u bij ons terecht.

Indien gewenst kunnen wij uw terras renoveren, herstellen én afwerken met een kleurrijk kwartskorreltapijt of terrastegels. Ook voor het vernieuwen van oude balustrades of betonherstelling kunt u bij ons terecht.

Wij zijn hoofdzakelijk actief in de provincie Antwerpen. (Bijvoorbeeld: Brasschaat, Ekeren, Kapellen, Hoevenen, Merksem, Deurne en Edegem).
Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak voor uw terrasrenovatie!

Realisaties voor & na
CONTACTEER ONS NU

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en zijn hoofdzakelijk actief in de provincie Antwerpen.

Bijvoorbeeld Brasschaat, Ekeren, Kapellen, Hoevenen, Merksem, Deurne, Edegem, etc.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak. 03 327 99 05

BETONHERSTELLINGEN TERRASRENOVATIE GEVELRENOVATIE RENOVATIEWERKEN

L.C. Construct

L.C. Construct uit Antwerpen: specialist in terrasrenovatie