• Pagina Terrasrenovatie

Uw partner in renovaties en verbouwingen

Renovatiewerken: van gevel en terras tot beton

U wilt uw huis renoveren? Dan weet u dat u met de juiste aannemer renovatie in zee moet gaan. Enkel zo bespaart u op uw kosten én krijgt u een kwaliteitsvolle service aangeboden.

Wij bij L.C. Construct weten dit. Wij zijn dan ook een bedrijf dat gespecialiseerd is in renovaties. Bouwend op onze jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat de renovatie van uw woning of gebouw bij ons in goede handen ligt.

Kom meer te weten over onze specialisaties:

Onze vakmannen hebben ervaring met elke soort klus. Daarom verzorgen wij de renovatiewerken van zowel particulieren als bedrijven. Geen project is ons te klein of te groot! Of het nu gaat over het renoveren van uw huis of kantoorgebouw, L.C. Construct staat klaar.

Renovatiewerken in de wijde regio Antwerpen

L.C. Construct werkt in de wijde regio rond Antwerpen. Ofdit nu in Brasschaat, Wuustwezel, Ekeren, Kapellen, Hoevenen, Merksem, Deurne, Edegem of elders in de regio is, voor L.C. Construct maakt dit niet uit. Als aannemer komen wij graag naar u toe voor de renovatie van uw huis of gebouw.

Goede afspraken voor, tijdens en na het uitvoeren van renovatiewerken

Bij L.C. Construct geloven wij dat een juiste service begint met goede afspraken. Zowel voor, tijdens als na de renovatiewerken betrekken wij u graag nauw bij het renoveren. We bespreken graag op voorhand met u al uw plannen zodat wij u een zo correct mogelijke, en vrijblijvende, offerte kunnen aanbieden. Ook tijdens de renovatiewerken zelf en de afwikkeling ervan houden we u graag op de hoogte van vorderingen. Wij staan ook altijd open voor uw input.

CONTACTEER ONS NU

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en zijn hoofdzakelijk actief in de provincie Antwerpen.

Bijvoorbeeld Brasschaat, Ekeren, Kapellen, Hoevenen, Merksem, Deurne, Edegem, etc.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak. 03 327 99 05

Heeft u nog vragen over onze service of wilt u graag een vrijblijvende offerte of afspraak? Dit kan! U kunt ons altijd bellen of ons contactformulier invullen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.

BETONHERSTELLINGEN TERRASRENOVATIE GEVELRENOVATIE RENOVATIEWERKEN

L.C. Construct

Uw huis verbouwen? L.C. Construct is uw aannemer voor renovatiewerken en verbouwingen