top of page
  • Foto van schrijverLC Construct

Uw gevel laten schilderen: dé facelift voor uw woning

Waarom gevelschilderwerken?

Wat is het eerste dat bij uw bezoekers en passanten in het oog springt als ze naar uw woning kijken? Uw gevel. Een nieuwe verflaag op uw gevel kan echt wonderen verrichten: het verandert niet alleen volledig het uiterlijk van uw woning en vergroot haar uitstraling en waarde, het is ook een effectieve manier om uw huis of appartementsgebouw te beschermen tegen de weersinvloeden, kleine beschadigingen weg te werken en de levensduur van uw gevel te verlengen.


Uw gevel zelf schilderen of laten schilderen?

Gevelschilderwerken zelf uitvoeren kan, maar er komt heel wat bij kijken. Een gevel schilderen vergt dan ook een andere aanpak dan het schilderen van binnenmuren. Het begint bij een grondige gevelreiniging, een aangepaste voorbereiding van de ondergrond en het gebruik van de juiste gevelverf. Het schilderwerk zelf is een arbeidsintensieve klus. Een professionele schilder doet dit veel sneller dan wanneer u zelf de handen uit de mouwen steekt en zorgt voor een mooi, duurzaam en kwalitatief eindresultaat.


Daarbovenop komt de aankoop van alle nodige gereedschappen en materiaal (wat u wellicht maar één keer gebruikt), het huren van een stelling, … zelf schilderwerken uitvoeren vraagt dus niet alleen veel tijd, het kan u al gauw op veel meer kosten jagen dan gepland. Daarom wenden de meeste huiseigenaren zich tot een professioneel schildersbedrijf als L.C. Construct: uw ervaren schilder in heel Antwerpen!


Gevel schilderen: de prijs

Het is altijd handig om een idee te hebben van de kostprijs van uw gevelschilderwerken. De kosten worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals de grootte van uw woning, de staat van de gevel, de voorbereiding die nodig is vooraleer de schilderwerken kunnen starten en uw keuze in afwerking. Geroutineerde schilders weten perfect welke verf en ander materiaal ze nodig hebben en kunnen u vooraf adviseren op maat van uw gevel en wensen. L.C. Construct komt voor een correcte offerte altijd een kijkje nemen ter plaatse.

Uw gevel laten schilderen? Vraag meteen een offerte aan bij L.C. Construct voor uw gevelschilderwerken in Antwerpen!

Neem contact op

0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page